Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
13 juni 2014

Berntsen Mulder Advocaten start gratis juridisch spreekuur bij WerkVinden 2.0

Berntsen Mulder Advocaten zal iedere laatste vrijdag van de maand een juridisch spreekuur verzorgen bij WerkVinden 2.0 in Alphen aan den Rijn. Het eerste spreekuur vindt plaats op vrijdag 27 juni van 10.30 uur tot 12.00 uur op het Thorbeckeplein 13. Mensen kunnen er terecht met vragen over bijvoorbeeld het arbeidsrecht, uitkeringsrechten of met andere algemene juridische vragen.

WerkVinden 2.0 is een vrijwilligersorganisatie die als doel heeft mensen aan werk te helpen. Daarbij richt de organisatie zich niet alleen op werkzoekenden, maar ook op ZZP’ers.
Er worden diverse trajecten aangeboden en wekelijks vinden workshops plaats. Berntsen Mulder Advocaten draagt daar vanaf deze maand een steentje aan bij door maandelijks ‘Hulp bij Juridische Problemen’ aan te bieden in de vorm van een spreekuur.

“Wij waren vorige jaar bij de opening van WerkVinden 2.0,” vertelt arbeidsrechtadvocaat Pierre van Geffen van Berntsen Mulder Advocaten. “Omdat wij het een mooi initiatief vinden, vroegen wij ons af hoe wij deze organisatie verder kunnen helpen. Zo is het idee voor een juridisch spreekuur ontstaan. Mensen kunnen bij ons terecht voor al hun juridische vragen.”

De initiatiefnemer van WerkVinden 2.0, Jos van Velzen, is blij met de nieuwe samenwerking. “We bieden al diverse workshops en trajecten aan. Het juridisch advies is een welkome aanvulling op ons totale aanbod. Hoe vaak gebeurt het niet dat je ineens tegen een vraagstuk aanloopt waarbij je het liefst even een advocaat zou willen raadplegen? Bij ons kan dat vanaf deze maand.”

De eerstvolgende data van het juridisch spreekuur zijn vrijdag 27 juni, vrijdag 25 juli, vrijdag 29 augustus en vrijdag 26 september.