Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
20 augustus 2014

Berntsen Mulder Advocaten steunt Kickers’69 ook komend seizoen

Ook komend voetbalseizoen steunt Berntsen Mulder Advocaten voetbalclub Kickers’69 uit Leimuiden. En omdat het advocatenkantoor in juli een nieuw logo kreeg, is ook het reclamebord bij de lokale voetbalclub vervangen. Advocaat Ans Verhaar betrad het verse gras voorafgaand aan een nieuw seizoen.

“Vroeger kwam ik heel vaak bij Kickers’69,” vertelt de advocaat, die zelf in Rijnsaterwoude woont. “Mijn man Harry heeft er gevoetbald en daarna mijn zoon Niels.”
Om die reden is Berntsen Mulder Advocaten, waarvan Verhaar al 20 jaar partner is, ooit begonnen met het sponsoren van de lokale voetbaltrots. “Ik vind het belangrijk dat bedrijven lokale clubs steunen,” vindt Ans.
Het reclamebord dat al jaren langs de lijn hangt, was dit jaar aan vervanging toe. Niet omdat het kapot was, of versleten. Wel omdat het Alphense advocatenkantoor deze zomer met een nieuwe huisstijl naar buiten is getreden. Dat nieuwe logo is dus vanaf komend seizoen ook te zien langs het hoofdveld van Kickers’69. “En nu maar hopen dat Kickers het dit seizoen goed doet!” hoopt Verhaar.


Op de foto hierbij staat Ans Verhaar met een aantal van de onderhoudsvrijwilligers op het veld bij Kickers'69, voorafgaand aan het nieuwe voetbalseizoen.