Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding

Gratis advies op de Dag van de Scheiding 2018

'Deskundige begeleiding bij scheiding, mediation en alimentatie is essentieel'

Dag van de Scheiding 2018Op vrijdag 14 september wordt weer de landelijke Dag van de Scheiding gehouden. Berntsen Mulder Advocaten doet ook weer mee. Mensen met vragen over onder meer scheiding, alimentatie, ouderschapsplan, huwelijkse voorwaarden, pensioenafwikkeling bij scheiding en mediation zijn welkom voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

​Afspraken in het kader van de Dag van de Scheiding zijn niet alleen mogelijk op de Dag van de Scheiding zelf, maar ook in de dagen ervoor en de week erna. Vragen kunnen worden afgevuurd op één van onze familierechtspecialisten.

Bel direct voor een afspraak voor gratis en vrijblijvend advies

“Vragen kunnen gaan over een scheiding en alles wat daarmee te maken heeft,” zegt familierechtspecialist Nieke Schreurs. “Je kunt vragen stellen over de zorg voor de kinderen, de invulling van het ouderschapsplan, de uitleg van huwelijkse voorwaarden en over alle financiële gevolgen van een scheiding. Denk hierbij aan de kinder- en partneralimentatie, de gevolgen voor de inkomenssituatie, hoe om te gaan met de gezamenlijke woning, de gevolgen voor het pensioen en de fiscale gevolgen van een scheiding. Verder kunnen mensen ook bij ons terecht met vragen over mediation."

Waarover kunt u advies krijgen?

  • Kinder- en partneralimentatie
  • Huwelijkse voorwaarden
  • Verdeling huwelijksgemeenschap
  • Samenlevingscontracten
  • Zorgregeling voor de kinderen
  • Invulling ouderschapsplan
  • Afwikkeling gezamenlijke woning
  • Gevolgen voor pensioen
  • Fiscale gevolgen van een scheiding
  • Mediation

Kinderen

De Dag van de Scheiding is ooit bedacht om mensen er op te wijzen dat goede begeleiding bij een scheiding heel belangrijk is. Nieke Schreurs: “Er komt veel bij kijken als mensen besluiten uit elkaar te gaan. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn, is een goede begeleiding van essentieel belang. Een scheiding heeft vaak ook verstrekkende financiële gevolgen voor de beide partners en het is daarom heel belangrijk dat je je goed laat adviseren door een specialist op het gebied van het familierecht. Op de Dag van de Scheiding kunnen mensen gratis en vrijblijvend al hun vragen stellen aan een van onze familierechtspecialisten.”

Aanmelden voor de Dag van de Scheiding kan via tel. 0172-427195. 

Of via onderstaand formulier. Onze secretaresses nemen dan contact op om een afspraak te maken.