Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
03 juni 2015

Nieuwsbrief Letselschade 3 juni 2015

 
Nieuwsbrief letselschade | Editie 3| juni 2015
 
 
In deze nieuwsbrief:
 
 
 
 
Jan van Jaarsveld moest baas aansprakelijk stellen
Jan van JaarsveldJan van Jaarsveld werkte 25 jaar bij dezelfde baas. Op een dag kwam hij lijnrecht tegenover hem te staan. Dan staat je leven op zijn kop.
 
Jan van Jaarsveld maakte het mee, nadat hij tijdens zijn werk uitgleed en arbeidsongeschikt raakte.
 
Hoewel Jan met tegenzin een zaak tegen zijn werkgever begon, is hij nu wel blij dat hij het heeft gedaan. “Als je zoiets meemaakt, besef je niet direct hoe je leven verandert en welke kosten er op je pad komen. Zonder deze zaak, zonder dat er iemand was die voor ons opkwam, waren wij naar de sodemieter gegaan."
 
Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat de zaak van Jan naar alle tevredenheid werd afgesloten. “Ik vind het belangrijk mijn verhaal te vertellen, zodat anderen daar van kunnen leren en er iets aan hebben."
 
 
Waar blijft de letselschade-uitkering na een echtscheiding?
Bruidspaar op een stapel geldStel, je hebt ooit een letselschade-uitkering gehad na een ongeval. Het geld gebruik je om je leven zo goed en zo kwaad als het gaat normaal te kunnen leven.
 
Maar wat gebeurt er als je daarna gaat scheiden? Wordt het geld dan ook verdeeld? Wat zijn de regels in zo'n geval? Hoe zit het precies?
 
 
Annelies van Dorp 15 jaar in dienst van Berntsen Mulder Advocaten
Annelies van Dorp en Karin NijmanGebak en bloemen op de afdeling letselschade van Berntsen Mulder Advocaten.
 
De aanleiding was dat advocaat Annelies van Dorp vijftien jaar in dienst is als advocaat personenschade. Annelies, proficiat!
 
Annelies begon in 2000 als jurist letselschade bij ons kantoor. Een jaar later werd zij beëdigd als advocaat. Sindsdien zet zij zich tot het uiterste in voor de belangen van slachtoffers.
 
In deze nieuwsbrief blikt zij terug op de afgelopen 15 jaar. "Het slachtoffer staat echt centraler," zegt zij onder meer.
 
 
Op bijgaande foto krijgt Annelies (l) bloemen van Karin Nijman, maatschapslid van Berntsen Mulder Advocaten.
 
 
 
 
Letselschade | Loonschade
Wilhelminalaan 12
2405 ED Alphen aan den Rijn
tel. 0172 - 42 41 72
 
 
Berntsen Mulder Advocaten