Solomon Teklebrhen en Mariska Brittijn winnen BMA Prestatieloop bij 20 van Alphen

Nieuws
6 maart 2017

Solomon Teklebrhen en Mariska Brittijn hebben zondag de Berntsen Mulder Advocaten 10 kilometer prestatieloop gewonnen. Zij deden dit tijdens een regenachtige en koude editie van de 20 van Alphen.

De 52e editie van de 20 van Alphen had wat betreft de 20 kilometer- en 10 kilometer-wedstrijden pech voor wat betreft het weer. Precies tijdens deze afstanden begon het flink te regenen. In combinatie met de forse wind zorgde de regen ervoor dat deelnemers, vrijwilligers en publiek te maken hadden met verkleumende situatie.

Startschot

Desalniettemin gingen er ruim 1000 deelnemers van start tijdens de Prestatieloop. Het startschot werd dit jaar gegeven door de Leimuidense schaatser Ronald Ligtenberg, die als sportman met tegenwind uit Leimuiden naar Alphen was gefietst. Hij wist dus hoe de omstandigheden voor de deelnemers waren.

Rond 14.15 uur klonk het startschot. Na ruim een half uur kwamen de snelste deelnemers over de finish. Winnaar Teklebrhen is een asielzoeker uit Ethiopië die momenteel in Groningen woont. Hij kwam als eerste over de finish in een tijd van 33m25s. Als tweede kwam Koen Hijman over de meet in 35m12s. Als derde passeerde Herman Verra na 37m45s de finishlijn. Zij kregen hun beker uitgereikt door Jos van Bohemen, advocaat bij Berntsen Mulder Advocaten, de sponsor van de 10 kilometer prestatieloop.

Bij de dames was het Mariska Brittijn die als snelste de 10 kilometer barre tocht had afgelegd. Zij finishte in 38m18s. Tweede werd Els Visser in 39m04s. En Anniek Hylkema werd derde in 43m39s.

Ons advocatenkantoor deed met een team van collega’s en (zaken-)relaties mee aan de Blanksma Businessloop. En dat had een prachtig resultaat!

Gerelateerde berichten

De 20 van Alphen was weer geslaagd!

Nieuwsbericht   5 maart 2024

De 20 van Alphen was weer geslaagd!

Het was zondag 3 maart een prachtige dag, waarbij Jeroen Thiele het startschot gaf en […]


Lees meer ›
Dag van het Familierecht 2024 | Gratis adviesgesprek over scheiden, alimentatie, mediation en erfrecht

Nieuws   9 februari 2024

Dag van het Familierecht 2024 | Gratis adviesgesprek over scheiden, alimentatie, mediation en erfrecht

Ook dit jaar organiseert Berntsen Mulder Advocaten weer de Dag van het Familierecht. Op deze […]


Lees meer ›
Alimentatie per 1 januari 2024 verhoogd met 6,2%

Nieuwsbericht   6 december 2023

Alimentatie per 1 januari 2024 verhoogd met 6,2%

Met ingang van 1 januari 2024 wordt de alimentatie als gevolg van de jaarlijkse wettelijke […]


Lees meer ›