Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding

Over Berntsen Mulder Advocaten

Aan vlotte praatjes heeft u niets. U wilt gewoon de beste advocaat, zonder poeha.

Uw verhaal is voor ons belangrijk. Het begint daarom met luisteren naar u. Echt luisteren. Doorvragen. Meedenken. En dan komt de vraag die heel belangrijk is: welke advocaat kan u het best helpen? Vroeger was elke advocaat van alle markten thuis. Van burenruzie tot strafrecht, van ondernemingsrecht tot familierecht. Die tijden zijn voorbij. Elke advocaat op ons kantoor heeft een specifiek kennisgebied.
Zo weet u dat uw advocaat goed op de hoogte is.

Strategie

Uw advocaat bepaalt met u samen de strategie. Die moet goed bij u passen. De ene keer is het devies dus: 'onderhandelen', en de andere keer 'hard erin en procederen'.
In de samenwerking is het belangrijk om over en weer goed bereikbaar te zijn en het taalgebruik eenvoudig te houden.
Wij hebben aandacht voor de mensen en voor de prestaties. Alleen door die combinatie, is het optimale resultaat haalbaar.

Opdrachten

Alle opdrachten aan Berntsen Mulder Advocaten worden uitgevoerd door de 'Maatschap Berntsen Mulder Advocaten'.

Sportief kantoor

Ons kantoor is sportief. In de breedste zin van het woord. Letterlijk, doordat wij een aantal zeer sportieve medewerkers in dienst hebben. Figuurlijk, doordat wij het belangrijk vinden om sport en sportactiviteiten te steunen. Dat doen wij onder meer door een aantal lokale sportverenigingen te sponsoren middels advertenties, projectsponsoring en/of reclameborden. Zo zijn wij onder meer sponsor van atletiekvereniging AAV'36, voetbalvereniging Kickers'69 in Leimuiden en van schaatser Ronald Ligtenberg.

Sponsor van jaarlijkse 20 van Alphen

Berntsen Mulder Advocaten is officieel sponsor van de 10-kilometerloop tijdens de jaarlijkse hardloopwedstrijd '20 van Alphen'. Voor ons kantoor en onze relaties een jaarlijks sportief hoogtepunt. Over de edities 2014 en 2015 kunt u lezen op de speciale website BM 20 van Alphen.

Social Media

Wilt u niets missen, volg ons dan via social media.