Berntsen Mulder Advocaten logo

mr. A. Arntzen

mr. A. Arntzen

letselschadejurist

a.arntzen@berntsenmulder.nl linkedin

Anneke Arntzen is kenner op het gebied van aansprakelijkheidsrecht. Die interesse ontstond tijdens haar studie rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, waar zij privaatrecht studeerde. Voor haar scriptie ging zij naar Oostenrijk, waar zij zich verdiepte in aansprakelijkheidsrecht bij situaties met kinderen in het verkeer. Ze vergeleek het aansprakelijkheidsrecht van Nederland met dat van Oostenrijk. Door een stage bij een rechtshulpbureau kwam Anneke in aanraking met het onderwerp letselschade.

Zij verdiepte zich nog verder in de materie tijdens een post-doctorale studie tot letselschadebehandelaar aan de Universiteit van Groningen. Via de letselschade-afdeling van een rechtsbijstandverzekeraar kwam Anneke in 2008 bij Berntsen Mulder terecht. Sinds oktober 2013 is zij register-expert op het gebied van personenschade.

In haar vrije tijd trekt Anneke haar wandelschoenen aan en loopt ze graag lange afstanden, zoals het Pieterpad.

"Ik vind het belangrijk om mij volledig te kunnen inzetten voor mijn cliënten om het beste resultaat te kunnen bereiken. Ondertussen ben ik ruim 16 jaar werkzaam in de letselschadebranche en werk ik nog altijd met veel tevredenheid voor slachtoffers. Ik ben te typeren als rustig, bedachtzaam en geordend en zet me graag voor mensen in."

Telefoonnummer Anneke Arntzen (direct nummer): 0172 - 42 70 70


Bianca de LangeOndersteuning: Bianca de Lange.

Telefoonnummer: 0172 - 42 41 72

Terug naar overzicht