Berntsen Mulder Advocaten logo

mr. J.P. Verhaar-Kok

mr. J.P. Verhaar-Kok

advocaat familierecht

a.verhaar@berntsenmulder.nl linkedin

Advocaat familierecht Ans verhaar

Ans Verhaar studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Leiden en is sinds 1989 werkzaam als advocaat bij Berntsen Mulder Advocaten. In 1994 werd Ans lid van de maatschap Berntsen Mulder Advocaten.

Als proces-advocaat familierecht heeft Ans enorm veel ervaring. Toch merkt ook Ans dat in de meer dan twintig jaar dat zij in het vak zit, geen zaak hetzelfde is.

Al jaren is Ans lid van branchevereniging vFAS (Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars).

Inmiddels houdt Ans zich vooral bezig met het goed afronden van de lopende zaken die zij behandelt. Nieuwe zaken neemt zij in principe niet meer aan, aangezien zij in de afbouwende fase van haar carrière als advocaat verkeert.

"In de advocatuur voel ik mij als een vis in het water, omdat het mij veel voldoening geeft om problemen tot een goed einde te brengen. Als advocaat en partner ben ik erg betrokken bij de zaak, maar verlies daarbij de mens niet uit het oog. Mijn aanpak is in eerste instantie gericht op het vinden van oplossingen in onderling overleg of door te onderhandelen, maar ik ga een procedure zeker niet uit de weg. In mij vindt u een nuchtere advocaat die graag zaken voor u wint."


Ondersteuning: Heidi van den Oever
Telefoonnummer: 0172 - 42 71 95

Terug naar overzicht