Berntsen Mulder Advocaten logo

mr. A.H. Veldink

mr. A.H. Veldink

jurist loonschade

h.veldink@berntsenmulder.nl linkedin

Heleen Veldink is sinds februari 2013 aan ons kantoor verbonden als loonschadejurist. Niet lang daarvoor rondde zij aan de Universiteit van Utrecht de master Privaatrecht af. Zij studeerde in 2012 cum laude af met een scriptie op het gebied van het gezondheidsrecht.

Bij Berntsen Mulder Advocaten kwam Heleen terecht op de afdeling loonschade. Zij staat werkgevers bij die te maken krijgen met loonschade die ontstaat wanneer één van hun werknemers uitvalt als gevolg van een ongeval. Heleen houdt ervan om nauwkeurig uit te pluizen wat de juridische mogelijkheden zijn om schade te verhalen.

Haar vrije tijd spendeert Heleen aan haar grote passie: het verzorgen en trainen van haar twee paarden. Daarnaast staat zij in de winter graag op de lange latten.

"De mogelijkheid om loonschade te verhalen, is in Nederland nog lang niet bij alle werkgevers bekend. Ik vind het leuk hen hierover voor te lichten en zo meer bekendheid aan dit rechtsgebied te geven. In mijn dagelijkse praktijk ben ik pragmatisch ingesteld, maar ga ik een pittige juridische discussie zeker niet uit de weg. Ik kan ervan genieten als ik een discussie op schijnbaar kleine, maar zeer belangrijke punten voer en de tegenpartij alsnog overstag gaat. Aan de andere kant is het voor mij een uitdaging om een zaak vervolgens begrijpelijk uit te leggen aan een cliënt. In mijn communicatie wil ik helder, open en eerlijk zijn. Als iets niet haalbaar is, vertel ik dat ook."

Tel. 0172 - 42 70 75

Terug naar overzicht