Berntsen Mulder Advocaten logo

J.P.C. Gorissen-Verkerk

J.P.C. Gorissen-Verkerk

faillissementsmedewerker en behandelaar kabelschade

j.gorissen@berntsenmulder.nl linkedin

Jeannette Gorissen is sinds 2013 terug van weggeweest bij Berntsen Mulder Advocaten. Zij was van 1996 tot 1999 secretaresse en faillissementsmedewerker op ons kantoor, maar stortte zich toen vol op het moederschap. In de 14 jaar dat zij zich fulltime op de opvoeding richtte, deed zij ook de administratie van het aannemingsbedrijf van haar man. Jeannette kan namelijk niet stilzitten. Het leverde een schat aan ervaring op, ervaring die zij sinds 2013 weer gebruikt bij Berntsen Mulder Advocaten.

Jeannette is faillissementsmedewerker, maar ondersteunt ook de sectie arbeidsrecht. Daarnaast is zij behandelaar kabelschade.

"Het leuke aan mijn werk vind ik de veelzijdigheid ervan en het regelen van allerlei zaken. In de faillissementen is het voor mij een uitdaging te achterhalen wat de oorzaken van het faillissement zijn geweest. Ik hou ervan precies te onderzoeken of de gang van zaken in een faillissement rechtmatig is. Daarbij komt het van pas dat ik nauwkeurig, precies en geordend te werk ga. Ook stressbestendigheid is nodig in dit vak, je hebt te maken met belangrijke termijnen.Ik houd ervan om mensen tevreden te stellen, net even iets extra’s te doen om het anderen naar de zin te maken."

Tel. 0172 - 49 43 45

Terug naar overzicht