Berntsen Mulder Advocaten logo

J. Minderhout

J. Minderhout

letselschadebehandelaar

j.minderhout@berntsenmulder.nl linkedin

Juriën Minderhout is jurist letselschadeJuriën Minderhout werkt sinds het voorjaar van 2015 bij Berntsen Mulder Advocaten. Hij ondersteunt als jurist de afdeling letselschade. Tijdens zijn studie rechten heeft Juriën stage gelopen en van 2013 tot 2015 gewerkt bij rechtsbijstandsverzekeraar SRK.

In zijn vrije tijd is Juriën een fanatiek hockeyer.

Persoonlijk contact

"Het dankbare aan mijn werk in de letselschade vind ik dat ik een positieve invloed kan zijn voor mensen op het moment dat zij dit het hardste nodig hebben. Na een ongeval worden mensen direct in hun persoonlijk leven getroffen. De gezondheid van onszelf en de mensen om ons heen is ieders hoogste prioriteit. Ik haal er voldoening uit op dit gebied iets voor mensen te kunnen betekenen.
Ik vind het belangrijk een goed en vooral persoonlijk contact met mijn klanten op te bouwen. Bij vertrouwen tussen het slachtoffer en mijzelf worden de beste resultaten geboekt. Het is een sneeuwbaleffect, waarin samenwerking tussen slachtoffer en belangenbehartiger elkaar versterken. Daarbij vind ik het uitdagend om juridisch inhoudelijk de diepte in te gaan."


Telefoonnummer Juriën Minderhout: 0172 - 42 70 73.


Annemarie van der NeutOndersteuning: Annemarie van der Neut.

Telefoonnummer: 0172 - 42 41 72

Terug naar overzicht