Berntsen Mulder Advocaten logo

mr. M.R.S. Nagessersing

mr. M.R.S. Nagessersing

advocaat ondernemingsrecht en faillissementsrecht

m.nagessersing@berntsenmulder.nl linkedin

Advocaat Madhavi Nagessersing - ondernemingsrecht en faillissementsrechtMadhavi studeerde in 2016 af aan de Universiteit Leiden in de specialisatie Ondernemingsrecht. Tijdens haar studie heeft Madhavi stages gelopen in de advocatuur en heeft zij op vrijwilligersbasis gewerkt als juridisch adviseur bij Stichting De Haagse Wetswinkel. Zij heeft tijdens haar studie tevens ervaring opgedaan bij een groot advocatenkantoor in het buitenland en bij de rechterlijke macht (het Gerechtshof Amsterdam).

Na haar studie is Madhavi een jaar werkzaam geweest in het internationale bedrijfsleven alvorens zij bij Berntsen Mulder Advocaten begon in 2017. 

Madhavi is werkzaam op de rechtsgebieden Ondernemingsrecht en Faillissementsrecht. Hier voert zij een brede ondernemingsrechtelijke praktijk. 

Daarnaast is Madhavi door de Rechtbank Den Haag benoemd tot Jong Curator. Zij behandelt haar eigen faillissementen en is lid van de Vereniging JIRA (Vereniging voor Jonge Insolventierecht Advocaten). 

Haar motto is 'Winners don’t quit and quitters don’t win.'

"Het mooie aan mijn vak vind ik de dynamiek tussen de theorie en de praktijk. Het zoeken naar feiten en juridische argumenten die een zaak tot een succesvol eind kunnen brengen, beschouw ik als een uitdaging. Cliënten bijstaan met helder advies en tot het uiterste gaan om het beste resultaat voor hen te behalen, dat geeft mij voldoening.”


Wilt u contact met Madhavi Nagessersing opnemen? Dat kan telefonisch via 0172-494345 en via mail op m.nagessersing@berntsenmulder.nl.

Terug naar overzicht