Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding

Elke twee weken: gratis inloopspreekuur familierecht in bibliotheek Alphen - in de even weken

Gratis inloopspreekuur familierecht in bibliotheek Alphen​LET OP: Dit spreekuur vindt in juli alleen plaats op donderdag 19 juli, van 16.00 uur tot 16.30 uur. De gehele maand augustus gaat dit spreekuur niet door. Bezoek ons spreekuur op kantoor, elke dinsdagochtend.


Elke donderdag inloopspreekuur in de bibliotheek in Alphen aan den Rijn

Berntsen Mulder Advocaten houdt om de twee weken op donderdagmiddag een gratis inloopspreekuur in de bibliotheek in Alphen aan den Rijn. Op donderdagen in de even weken tussen 16.00 uur en 17.00 uur zit een advocaat paraat in de bibliotheek aan het Aarplein 5.

Tijdens dit inloopspreekuur kunnen mensen terecht met vragen oven echtscheiding, alimentatie, mediation, bepaalde erfeniskwesties en andere onderwerpen op het gebied van familierecht. Een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek is niet nodig. Afhankelijk van de drukte is het mogelijk dat bezoekers heel even moeten wachten.

De data zijn:
3, 17, 31 mei, 14, 28 juni, 12, 26 juli, 9, 23 augustus, 6, 20 september, 4, 18 oktober, 1, 15, 29 november, 13, 27 december.

De bibliotheek in Alphen aan den Rijn is te vinden op het Aarplein 5, op de parkeerplaats bij Winkelcentrum De Aarhof. (route)

Laagdrempelig

Advocaat familierecht Jacomien KapteijnHet inloopspreekuur wordt gehouden door de familierechtadvocaten Jacomien Kapteijn en Lisanne van Wassenberg. "Met dit inloopspreekuur in de bibliotheek willen wij mensen helpen die graag advies van een advocaat zouden willen hebben, maar de drempel te hoog vinden om een advocatenkantoor binnen te stappen," vertelt advocaat familierecht Jacomien Kapteijn. "Wij vinden het vooral belangrijk dat mensen deskundige begeleiding inschakelen wanneer zij met echtscheiding of alimentatie te maken krijgen. Er komt in zo'n situatie veel op je af en dan is het goed te spreken met iemand die weet van de hoed en de rand."

Advocaat familierecht Lisanne van Wassenberg"We merken dat er altijd veel vragen leven bij mensen, als het gaat om alles wat bij een scheiding komt kijken," weet advocaat familierecht Lisanne van Wassenberg. "En dat is ook logisch. Een scheiding komt als het goed is niet vaak op je pad. Als het dan toch gebeurt, is het heel belangrijk goed beslagen ten ijs te komen. De consequenties van bepaalde keuzes zijn groot."

Mogelijke onderwerpen

Welke onderwerpen kunnen aan de orde komen?

 • Echtscheiding
 • Kinder- en partneralimentatie
 • Verdeling huwelijksgemeenschap
 • Samenlevingscontracten
 • Huwelijkse voorwaarden
 • Pensioenrechten
 • Omgangsregeling
 • Ouderschapsplan
 • Afwikkeling echtelijke woning
 • Erfrechtkwesties
 • Mediation

Ook spreekuur op kantoor

Ons kantoor houdt ook wekelijks inloopspreekuur op ons kantoor aan het Burgemeester Visserpark 13-15 in Alphen aan den Rijn. Dit spreekuur wordt gehouden op dinsdagochtenden tussen 9.00 uur en 11.00 uur.