Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding

Inloopspreekuur arbeidsrecht bij Werkvinden 2.0 in iFlow-gebouw

  • LET OP: Dit spreekuur gaat in de zomermaanden juli en augustus niet door

Jurist arbeidsrecht Marise Eckhart

Elke laatste vrijdag van de maand houden wij gratis juridisch spreekuur op de locatie van WerkVinden 2.0 in gebouw iFlow aan de Europaplein 10. Van 11.00 uur tot 12.00 uur zit jurist Marise Eckhart paraat om vragen over arbeidsrecht te beantwoorden.

Bezoekers kunnen er terecht voor een gratis adviesgesprek met Marise Eckhart, juriste arbeidsrecht en privaatrecht. Het spreekuur is bedoeld voor iedereen die eens vrijblijvend met een jurist wil sparren. Werknemers of werkgevers die willen weten welke rechten en plichten ze hebben zijn welkom.

Maximaal 10 minuten wachten

Het juridisch spreekuur is gebaseerd op vrije inloop. Wanneer de 'wachtkamer' vol is, duurt een gesprek maximaal 10 minuten. De tijd die er is voor een gesprek is onder meer afhankelijk van het aantal bezoekers. Als er niemand zit te wachten, kan een gesprek rustig iets langer duren.

Wie niet in de gelegenheid is om langs te komen, kan buiten het spreekuur om uiteraard ook altijd bellen. Tel. 0172-427194. Of mailen. Een eerste adviesgesprek is altijd gratis.


  Werkvinden 2.0 is te vinden aan de Europaplein 10, in het iFlowgebouw. Parkeren kan gratis op het tegenovergelegen bedrijventerrein.