Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding

Tarieven kabelschade

De kosten voor het verhalen van kabelschade worden zoveel mogelijk in rekening gebracht bij de aansprakelijke partij, zodat de kosten voor u minimaal zijn. Gemiddeld wordt (na aftrek van alle kosten) 95 procent van uw schade verhaald. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze specialist kabelschade Jeroen Thiele.

Verzekerd van vlotte, deskundige afhandeling

De rechtbank heeft in aantal procedures beslist dat het een kabel- of leidingbeheerder vrij staat Berntsen Mulder in te schakelen voor de afhandeling van de schades. In deze gevallen moest de aansprakelijke partij de volledige kosten voor de inschakeling van Berntsen Mulder betalen, nu deze als redelijk werden beoordeeld door de rechtbank. Na deze overwinningen is het voor Berntsen Mulder makkelijker uw kosten te verhalen. Door inschakeling van onze experts bent u verzekerd van een vlotte, deskundige afhandeling tegen minimale kosten.

Juridische procedure starten ook mogelijk

Mocht een schade niet ‘in der minne’ geregeld kunnen worden, kunnen de specialisten van Berntsen Mulder - in overleg met u - direct een juridische procedure starten. Aangezien alle specialisten ook advocaat zijn, kan dit zonder tijdsverlies en extra kosten door bijvoorbeeld dossieroverdracht. Door de ruime ervaring met kabel- en leidingschades krijgt u vooraf een heldere inschatting van de kansen in een procedure en een opgave van de kosten.

Fixed fee

Hier werken wij, indien gewenst, met ‘fixed fee’ afspraken waar u ons ook aan kunt houden. U houdt dus te allen tijde zelf de controle over uw schade(s) en u wordt niet met onverwachte kosten geconfronteerd. U krijgt dus de kwaliteit van een advocaat maar zonder de bijbehorende (vaak hoge) tarieven.