Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding

Arbeidsrecht

Advocaat arbeidsrecht nodig? Wij helpen u graag.Berntsen Mulder Advocaten heeft ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers als werknemers bij in het voorkomen en oplossen van arbeidsconflicten.

Diensten

U kunt bij ons terecht voor het opstellen en toetsen van arbeidsovereenkomsten en bedrijfsreglementen.

Verder kunnen wij u advies geven over een ontbindingsvergoeding, concurrentie- en relatiebedingen, verplichtingen van werknemer en werkgever, een zieke werknemer, cao-kwesties en reorganisaties.

Wij kunnen u verder helpen door u bij te staan in het adviestraject en de te starten procedures. Uiteraard worden alle ontwikkelingen op het gebied van het arbeidsrecht nauwlettend door ons gevolgd zodat wij u altijd van een up-to-date advies kunnen voorzien.

Kosten

Voor onze juridische dienstverlening zijn verschillende betalingsmogelijkheden. U kunt onze advocaten en juristen betalen voor de tijd die zij aan een zaak besteden. Wanneer een kwestie uiteindelijk door een rechter moet worden beslecht, zijn er voor de winnende partij vaak geen kosten aan verbonden.

Tevens bieden wij een aantal 'pakketten' aan, waarbij het gaat om juridische dienstverlening voor een vaste prijs. Klik op onderstaande button om alle pakketten en prijzen te bekijken.

Nieuwe Wet Werk en Zekerheid

Per 1 juli 2015 is weer een grote nieuwe wijziging doorgevoerd in de Wet Werk en Zekerheid. Heeft u vragen over uw specifieke situatie en wilt u weten welk effect de nieuwe wet heeft, neem dan gerust contact met ons op.


Lees ook: Het uur U is daar - de nieuwe Wet Werk en Zekerheid is een feit

Lees ook: Blogs met uitleg over de nieuwe Wet Werk en Zekerheid