,

Andrew van Kints en Silke Hofman winnen Berntsen Mulder Advocaten prestatieloop

2 maart 2015

Andrew van Kints en Silke Hofman hebben de 10 kilometer Berntsen Mulder Advocaten prestatieloop tijdens de 20 van Alphen gewonnen. Van Kints was met 32 minuten en 53 seconden de snelste man op het parcours. Silke Hofman kwam in 38 minuten en 52 seconden als eerste vrouw over de streep.

De 20 van Alphen werd zondag 1 maart gehouden in een zonovergoten, maar winderig Alphen aan den Rijn.
Het podium van de 10 kilometer prestatieloop werd bij de heren compleet gemaakt door Bram Koppenaal en Randolph Nicia die eindigden in respectievelijk 34m29s en 35m53s.
Bij de dames werd winnares Hofman geflankeerd door Sanne Broeksma en Marleen Meij, die respectievelijk in 39m08s en 40m16s over de meet kwamen.

Alle uitslagen zijn via deze website te vinden. Selecteer zelf een afstand of categorie.

De drie snelste heren en dames kregen hun beker en bijbehorende bloemen uit handen van niemand minder dan Jip Veelenturf, de succesvolle Alphense crosstriatlete. Jip is meervoudig Wereld-, Europees en Nederlands kampioen onder 23 jaar.
Namens sponsor Berntsen Mulder Advocaten loste Jip tevens het startschot van de 10 kilometer prestatieloop en 10 kilometer businessloop, die gelijktijdig werden gelopen.

Aan de prestatieloop deden zondag 1517 deelnemers mee. Aan de businessloop deden uiteindelijk 553 deelnemers mee.

Advocatenkantoor Berntsen Mulder Advocaten deed zelf ook met vijf teams mee aan de businessloop. Het snelste team behaalde nèt geen podiumplek. Net als vorig jaar werd ons eerste team vierde. Dit jaar wel in een tijd die 18 minuten sneller was dan vorig jaar, maar toch net geen podiumplek.

De overige vier teams werden 11e, 42e, 44e en 49e. Het belangrijkse doel van de dag is in ieder geval behaald: met veel plezier en gelijkgestemden lekker hardlopen op het mooie parcours in Alphen.
In de week voorafgaand aan het loopevenement leken de weerberichten er even op te wijzen dat de lopers door harde wind en veel regen zouden moeten gaan lopen. Gelukkig bleek op de dag zelf dat er geen druppel viel en er de hele dag een mooie zon scheen. De wind was er niet minder om, wat vooral op lange rechtse stukken voor zorgde dat lopers het zwaar hadden.

In de voorbereiding op de 10 kilometerloop heeft Berntsen Mulder ruim vijftig lopers verzameld uit het zakelijk- en privénetwerk van het kantoor. Een gezamenlijke training in januari maakte de voorbereiding erg gezellig en sportief. Daarnaast vertelde een aantal lopers hun verhaal op de speciale themawebsite van de BM20 van Alphen. Duidelijk werd daaruit dat een ieder zijn of haar reden heeft om met regelmaat de hardloopschoenen onder te binden en buitenlucht op te zoeken.

Hieronder een fotoverslag van de dag, gezien vanuit Berntsen Mulder Advocaten.

De warming-up op het Burgemeester Visserpark.

De warming-up werd verzorgd door Elsbeth Littink.

Samen op de foto, voorafgaand aan de start. Namens Berntsen Mulder Advocaten deden uiteindelijk 48 hardlopers mee aan de businessloop.

Jip Veelenturf mocht het startschot lossen van de 10 kilometer prestatieloop en businessloop. Aan de twee lopen deden in totaal ruim 2000 mensen mee.

De top-3 bij de heren bestond uit (v.l.n.r.) Bram Koppenaal (2e), Andrew van Kints (1e) en Randolph Nicia (3e). Jip Veelenturf mocht hen de beker en de bloemen uitreiken.

De top-3 bij de dames: Silke Hofman (midden), Sanne Broeksma (links) en Marleen Meij (rechts).

Alle lopers kwamen op de Van Boetzelaerstraat onder de Berntsen Mulder Advocatenboog door. Ondanks de forse wind bleef de boog fier staan.

De individuele uitslag van de 10 kilometer Berntsen Mulder Prestatieloop.

De teamuitslag van de 10 kilometer businessloop. Het snelste Berntsen Mulder team werd vierde.

Meer publicaties van Berntsen Mulder Advocaten

Cookiewetgeving – interview met advocaat Carst Teiwes

Advocaat Carst Teiwes vertelt in dit interview meer over de nieuwe cookiewetgeving.  

Meer informatie arrow_forward

Actueel

Op Goede Vrijdag en Tweede Paasdag is ons kantoor gesloten

Op Goede Vrijdag en Tweede Paasdag is ons kantoor gesloten. Voor dringende juridische zaken die niet kunnen wachten, vragen wij u om uiterlijk donderdag 18 april contact met ons op […]

Meer informatie arrow_forward
Op de knieën – column Dennis Captein over Baas Plantenservice

Gerechtigheid. Zo begint de column die AD-columnist Dennis Captein zaterdag 6 april 2019 publiceerde over het faillissement van Baas Plantenservice. In de column schetst hij hoe gedupeerde kwekers het faillissement […]

Meer informatie arrow_forward
Gedupeerde kwekers zien eindelijk geld terug na faillissement Baas Plantenservice

Een aantal kwekers die de dupe waren van het faillissement van Baas Plantenservice in Hazerswoude-Dorp in 2014, krijgen na bijna 5 jaar eindelijk een groot deel van hun geld terug. […]

Meer informatie arrow_forward
Schenkingen en erfenis niet meer delen met echtgenoot – 4 tips

Wie een schenking of erfenis krijgt, moest deze vroeger in principe met zijn of haar echtgenoot delen. Het geld kwam automatisch in de gemeenschap van goederen. Maar dat is vorig […]

Meer informatie arrow_forward
Themacafe Relatie en Echtscheiding in Amstelveen op dinsdag 9 april

Op dinsdag 9 april vindt er weer een echtscheidingscafé plaats in Amstelveen. Bezoekers kunnen er gratis en vrijblijvend terecht voor informatie over scheiding en mediation. Uit elkaar gaan is nooit […]

Meer informatie arrow_forward
Rechter: dienstverband ‘slapend’ houden is in strijd met goed werkgeverschap

De kort geding rechter van de Rechtbank Den Haag heeft afgelopen donderdag 28 maart 2019 voor het eerst (!) geoordeeld dat een werkgever op straffe van een dwangsom de arbeidsovereenkomst […]

Meer informatie arrow_forward