,

Andrew van Kints en Silke Hofman winnen Berntsen Mulder Advocaten prestatieloop

2 maart 2015

Andrew van Kints en Silke Hofman hebben de 10 kilometer Berntsen Mulder Advocaten prestatieloop tijdens de 20 van Alphen gewonnen. Van Kints was met 32 minuten en 53 seconden de snelste man op het parcours. Silke Hofman kwam in 38 minuten en 52 seconden als eerste vrouw over de streep.

De 20 van Alphen werd zondag 1 maart gehouden in een zonovergoten, maar winderig Alphen aan den Rijn.
Het podium van de 10 kilometer prestatieloop werd bij de heren compleet gemaakt door Bram Koppenaal en Randolph Nicia die eindigden in respectievelijk 34m29s en 35m53s.
Bij de dames werd winnares Hofman geflankeerd door Sanne Broeksma en Marleen Meij, die respectievelijk in 39m08s en 40m16s over de meet kwamen.

Alle uitslagen zijn via deze website te vinden. Selecteer zelf een afstand of categorie.

De drie snelste heren en dames kregen hun beker en bijbehorende bloemen uit handen van niemand minder dan Jip Veelenturf, de succesvolle Alphense crosstriatlete. Jip is meervoudig Wereld-, Europees en Nederlands kampioen onder 23 jaar.
Namens sponsor Berntsen Mulder Advocaten loste Jip tevens het startschot van de 10 kilometer prestatieloop en 10 kilometer businessloop, die gelijktijdig werden gelopen.

Aan de prestatieloop deden zondag 1517 deelnemers mee. Aan de businessloop deden uiteindelijk 553 deelnemers mee.

Advocatenkantoor Berntsen Mulder Advocaten deed zelf ook met vijf teams mee aan de businessloop. Het snelste team behaalde nèt geen podiumplek. Net als vorig jaar werd ons eerste team vierde. Dit jaar wel in een tijd die 18 minuten sneller was dan vorig jaar, maar toch net geen podiumplek.

De overige vier teams werden 11e, 42e, 44e en 49e. Het belangrijkse doel van de dag is in ieder geval behaald: met veel plezier en gelijkgestemden lekker hardlopen op het mooie parcours in Alphen.
In de week voorafgaand aan het loopevenement leken de weerberichten er even op te wijzen dat de lopers door harde wind en veel regen zouden moeten gaan lopen. Gelukkig bleek op de dag zelf dat er geen druppel viel en er de hele dag een mooie zon scheen. De wind was er niet minder om, wat vooral op lange rechtse stukken voor zorgde dat lopers het zwaar hadden.

In de voorbereiding op de 10 kilometerloop heeft Berntsen Mulder ruim vijftig lopers verzameld uit het zakelijk- en privénetwerk van het kantoor. Een gezamenlijke training in januari maakte de voorbereiding erg gezellig en sportief. Daarnaast vertelde een aantal lopers hun verhaal op de speciale themawebsite van de BM20 van Alphen. Duidelijk werd daaruit dat een ieder zijn of haar reden heeft om met regelmaat de hardloopschoenen onder te binden en buitenlucht op te zoeken.

Hieronder een fotoverslag van de dag, gezien vanuit Berntsen Mulder Advocaten.

De warming-up op het Burgemeester Visserpark.

De warming-up werd verzorgd door Elsbeth Littink.

Samen op de foto, voorafgaand aan de start. Namens Berntsen Mulder Advocaten deden uiteindelijk 48 hardlopers mee aan de businessloop.

Jip Veelenturf mocht het startschot lossen van de 10 kilometer prestatieloop en businessloop. Aan de twee lopen deden in totaal ruim 2000 mensen mee.

De top-3 bij de heren bestond uit (v.l.n.r.) Bram Koppenaal (2e), Andrew van Kints (1e) en Randolph Nicia (3e). Jip Veelenturf mocht hen de beker en de bloemen uitreiken.

De top-3 bij de dames: Silke Hofman (midden), Sanne Broeksma (links) en Marleen Meij (rechts).

Alle lopers kwamen op de Van Boetzelaerstraat onder de Berntsen Mulder Advocatenboog door. Ondanks de forse wind bleef de boog fier staan.

De individuele uitslag van de 10 kilometer Berntsen Mulder Prestatieloop.

De teamuitslag van de 10 kilometer businessloop. Het snelste Berntsen Mulder team werd vierde.

Meer publicaties van admin

Gewoon te mooi…

Op de bruiloft laten bruid en bruidegom een Chinese wensballon op. Aan de oever van de rivier naast de feestlocatie, staat het kersverse echtpaar de ballon vast te houden tot […]

Meer informatie arrow_forward

Actueel

Slachtoffers rellen tussen wal en schip

Letselschadeadvocaat Karin Nijman vecht tegen een woud aan regels om financiële bijstand te krijgen voor de acht slachtoffers van de Pijnacker-rellen. Op 7 juni 2007 verscheen hierover een artikel in […]

Meer informatie arrow_forward
Eigen straatje sneeuwvrij maken weer verplichten

De wereld buiten is wit en spiegelglad. Voetgangers schuifelen voorbij op zoek naar de wakken in de ijsmassa op de stoep. Vroeger werd ik met een zak zout en een […]

Meer informatie arrow_forward
Gordel om GiGagoed

“Gordel om GiGagoed!” Met deze slogan verleidt de overheid ons tot het dragen van autogordels. Dat is maar goed ook, want menig slachtoffer in een letselschadezaak loopt zeer ernstig letsel […]

Meer informatie arrow_forward
Huwelijkse voorwaarden met ‘verrassing’

“Ze is verliefd geworden op een ander.” Zegt hij beschaamd. Beste vriend van hem. Nooit verwacht. Dacht dat hij hem (enhaar) kon vertrouwen. 2 kinderen. 9 en 13 jaar. Loyaliteit […]

Meer informatie arrow_forward
Automobilist in Amsterdam iets beter beschermd…

Autorijden in Amsterdam is levensgevaarlijk. Fietsers springen van links en rechts voor je auto. Overal loerend, trek je heel langzaam op. Maar hoe voorzichtig kun je zijn? Voor een groen […]

Meer informatie arrow_forward
Debiel

“Teringdebiel!” wordt er geroepen als een jongen met veel herrie zijn scooter parkeert voor het huis van zijn ouders. Hij komt net terug van een avondje stappen. Een buurman komt […]

Meer informatie arrow_forward