,

Berntsen Mulder Advocaten doet mee aan de Week van het Werk in Alphen aan den Rijn

21 oktober 2019

Ons kantoor doet dit jaar weer mee aan de Week van het Werk, die in Alphen aan den Rijn wordt georganiseerd. Advocaten van ons kantoor verzorgen een seminar voor starters en een ontbijtworkshop over de Wet Arbeidsmarkt in Balans.

De Week van het Werk wordt gehouden van 29 oktober tot en met zaterdag 2 november. De gehele werkt staan allerlei activiteiten op het programma die te maken hebben met – het woord zegt het al – werk. De themaweek is niet alleen bedoeld voor jongeren en starters op de arbeidsmarkt, maar voor iedereen die zich wil oriënteren op een (andere) baan; voor starters met plannen voor een eigen onderneming; voor hr-specialisten en voor leerlingen die zich oriënteren op een baan, bijbaan of stageplaats in de (nabije) toekomst.

Dit jaar is de aandacht sterk lokaal gericht. Wie lokaal werkt, dus dichtbij huis, heeft meer tijd over voor andere zaken. Gezondheid, gezin, vrienden, noem maar op.

Welk steentje draagt Berntsen Mulder Advocaten bij?

direct naar aanmeldformulier

Startersavond

Wij verzorgen een seminar op de Startersavond op woensdag 30 oktober. Deze avond vertelt advocaat Jasper van de Graaf in een notendop waar startende ondernemers op moeten letten als het gaat om het afsluiten van een contract. Met een leverancier, een klant, een zakenpartner. En wat je moet doen als iemand een factuur niet betaalt en je een incassotraject in gaat. Keynote speaker is Henkjan Smits, onder meer bekend als jurylid van Idols.
De Startersavond wordt georganiseerd door Startersdagen.com.
Deze avond wordt gehouden in de Adventskerk aan het Rijnplein. Inloop met broodjesbuffet is om 17.30 uur. Officiële opening is om 18.30 uur. Ons seminar begint om 19.15 uur.

Ontbijt H-kring

direct naar aanmeldformulier

Op vrijdag 1 november geeft onze afdeling arbeidsrecht uitleg over de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans tijdens een ontbijtsessie van de HR-kring. Wij doen dit samen met collega’s van Teekens Karstens Advocaten en Notarissen. Tijdens deze ontbijtsessie worden de deelnemers bijpraat over de veranderingen in het arbeidsrecht en gaat het over manieren waarop openstaande vacatures kunnen worden ingevuld.
Dit ontbijt wordt gehouden van 8.00 uur tot 9.00 uur in het iFlow Ondernemershuis aan het Europaplein.

Overzicht alle activiteiten van de Week van het Werk

Een overzicht van alle activiteiten van de Week van het Werk is te vinden op de website van de Week van het Werk. De organisatie in onder meer in handen van de gemeente Alphen aan den Rijn en de VOA.

Actueel

Maar liefst twee blogs van advocaat arbeidsrecht Marise Eckhart zijn genomineerd voor de Magna Charta publieksprijs. Dit...

Meer informatie arrow_forward

Uit elkaar gaan is nooit leuk. Je belandt in een hectische periode, waarin er verschillende lastige zaken opduiken waarover...

Meer informatie arrow_forward

De Hoge Raad heeft vrijdag 8 november een baanbrekende uitspraak gedaan in het arbeidsrecht. De Hoge Raad vindt de...

Meer informatie arrow_forward

De Hoge Raad stelt dat bedrijven die werknemers 'slapend' in dienst houden om zo de transitievergoeding te omzeilen, dat...

Meer informatie arrow_forward

Faillissement, turboliquidatie, ontbinding en vereffening Faillissement, vereffening, turbo-liquidatie, ontbinding....

Meer informatie arrow_forward

Ons kantoor doet dit jaar weer mee aan de Week van het Werk, die in Alphen aan den Rijn wordt georganiseerd. Advocaten van...

Meer informatie arrow_forward