,

Team Berntsen Mulder Advocaten pakt zilver tijdens Businessloop 20 van Alphen!

6 maart 2017

Team Berntsen Mulder Advocaten heeft uitstekend gepresteerd tijdens de 10 km Blanksma Businessloop tijdens de 20 van Alphen. Het snelste team pakte zilver. Bovendien bestond het erepodium bij de vrouwen in zijn geheel uit dames van Team BMA.

Slecht weer, goede prestaties. Dat is in vier woorden hoe de 10 kilometer Berntsen Mulder Prestatieloop en Blanksma Businessloop zondag 5 maart kan worden samengevat. Voor ons kantoor werd het een gezellige, sportieve en succesvolle dag. Wij zijn niet alleen trots op het eremetaal voor ons snelste businessteam en onze 3 dames op het podium, maar op al onze deelnemers die zich door een regendruppeltje hier en daar niet uit het veld lieten slaan.

Duizend hardlopers op BMA Prestatieloop

Ruim duizend hardlopers deden mee aan de prestatieloop, die door ons bedrijf wordt gesponsord. Meer over de prestatieloop leest u in het nieuwsbericht Solomon Teklebrhen en Mariska Brittijn winnen BMA Prestatieloop tijdens 20 van Alphen op onze website.

Sportiviteit en gezelligheid bij Blanksma Businessloop

Als kantoor deden wij met ruim 50 personen mee aan de Blanksma Businessloop. Verdeeld over maar liefst zes teams gingen wij van start. Daar waar ‘s ochtends nog een heerlijk zonnetje scheen, begon het ongeveer tijdens de warming-up te regenen. Pech uiteraard voor de deelnemers, maar we lieten ons niet uit het veld slaan. Namens ons kantoor mocht schaatser Ronald Ligtenberg het startschot afvuren. De handen gingen op elkaar voor al die honderden lopers.

Drie BMA-dames op erepodium

En dan de uitslag. Dames gaan voor, dus we beginnen met het trots melden dat het complete erepodium van de dames bij de Blanksma Businessloop uit BMA-dames bestond. Eerste werd Barbara van Miltemburg, tweede werd Annelies van Dorp en derde werd Deborah Zuijdendorp – Van der Jagt. Proficiat allen! Zij hebben een mooie beker gekregen van de organisatie van de 20 van Alphen.

Drie keer is scheepsrecht voor de snelle jongens?

In 2015 en 2016 greep ons snelste businessteam met tweemaal een vierde plek net naast het podium. Dit jaar hadden we weer een razendsnel eerste team samen weten te stellen, vonden wij zelf. Na een lekkere warming-up, verzorgd door advocaat (en triatleet) Carst Teiwes, stonden we te popelen aan de start. Het startschot klonk en de massa ging op pad over de inmiddels natte straten van Alphen. Zou het gezegde ‘drie keer is scheepsrecht’ gelden vandaag?

Eindelijk zilver

Na nog geen 36 minuten kwam de eerste hardloper in BMA-shirt de laatste bocht voor de finish door. Het was Bram van der Marel, die als eerste van ons team en zelfs als 4e van alle businesslopers over de finish sprintte. Hij passeerde de meet in 35m59s. Dat was voor hem zelfs een persoonlijk record. Jammer genoeg kwam hij in de eindsprint nèt te kort voor een derde plek bij de heren. En met nèt bedoelen we 1 seconde (!).
Niet ver achter Bram kwam Freek van Zoest over de lijn in 39m16s. Leon Hoogeveen, Ozer Tokmuc en Bartold Schüttenhelm werden 3e, 4e en 5e van ons team. Bij de Blanksma Businessloop bepalen de vijf snelsten van een team de eindtijd. Dat was in ons geval 3u19m33s. En dat bleek goed voor een TWEEDE plek! We zaten net achter het winnende team van het Scala College, dat 1m40s sneller was.

De tijden van de snelste lopers op de businessloop.

Onderstaand de foto van de prijsuitreiking. Links staat advocaat Annelies van Dorp, die tweede werd bij de dames. Barbara van Miltenburg en Deborah Zuijdendorp kregen hun beker op een ander moment uit handen van Ronald Meijer (rechtse op de foto). In het midden staan Leon Hoogeveen en Bram van der Marel (met beker). Ook de heren Freek van Zoest, Ozer Tokmuc en Bartold Schüttenhelm konden niet bij de prijsuitreiking zijn. Sinds enige jaren worden de prijzen voor de businessloop niet meer tijdens de 20 van Alphen uitgereikt, maar brengt ‘Running Ronald’ de prijzen langs bij de bedrijven.

Het team Berntsen Mulder Advocaten beleefde al met al een mooie dag, ondanks de flinke buien tijdens de langste afstanden tijdens de 20 van Alphen. We vinden het mooi dat we weer zoveel mensen op de been hebben kunnen brengen. Voor sommigen was het hun zoveelste deelname aan de 20 van Alpphen, voor anderen de eerste keer. De één staat aan de start om loeisnel de 10 kilometer af te leggen, de ander vindt het gewoon prima om in het eigen tempo de 10.000 meter af te leggen. De overeenkomst tussen al deze mensen is dat ze genieten van de hardloopsport. En van de voorbereidingen en nabeschouwing. Want dat is minstens zo belangrijk: er samen een mooie dag van maken. Wat Berntsen Mulder Advocaten is dat gelukt.

Foto’s

Hieronder volgt nog een selectie van foto’s en uitslagen. De volledige uitslagen zijn online in te zien via de website van de 20 van Alphen. Of direct naar de uitslagenpagina kan hier.

En wie nog meer foto’s wil bekijken, kan dat doen op de Facebookpagina van Berntsen Mulder Advocaten. Like die pagina vooral, de komende tijd verschijnen er nog meer foto’s.

Bekijk alle foto’s hier op onze Facebookpagina.

 

Meer publicaties van B. Putters

Berntsen Mulder doet 12 september mee aan de Dag van de Scheiding

Ook dit jaar doet Berntsen Mulder Advocaten weer mee aan de landelijke Dag van de Scheiding op vrijdag 12 september. De dag die in het leven is geroepen om mensen […]

Meer informatie arrow_forward

Actueel

Bedrag kinder- en partneralimentatie met 2 procent geïndexeerd voor 2019

Elk jaar wordt de kinder- en partneralimentatie door het Ministerie van Veiligheid en Justitie geïndexeerd. Dit jaar is de wettelijke verhoging vastgesteld op 2 procent. Het percentage is gepubliceerd in […]

Meer informatie arrow_forward
Wet Arbeidsmarkt in Balans – de 5 belangrijkste wijzigingen op een rij

‘Gaat het arbeidsrecht nou weer veranderen?’ Gaat het arbeidsrecht nu weer veranderen? Ja, daar komt het eigenlijk wel op neer. Het doel van het kabinet (‘meer flexibiliteit, meer vaste contracten’) […]

Meer informatie arrow_forward
Leugenachtig cv: reden voor ontslag, maar niet voor vernietiging van de arbeidsovereenkomst

Tijdens een sollicitatie wilt u natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen. Dus schrijft u een sterke brief, verzamelt u uitstekende referenties en tuigt u een mooi cv op. […]

Meer informatie arrow_forward
De landelijke staking streekvervoer is begonnen!

Door een landelijke stakingsdag bij het streekvervoer rijdt er vandaag beperkt openbaar vervoer. Aan de stakingsacties doen Connexxion, Arriva, Qbuzz, Keolis, EBS en HERMES mee. Ook regionale treinlijnen in Limburg en rond […]

Meer informatie arrow_forward
Onrechtmatige wetgeving: verjaring bij doorlopende schade

Op 4 mei 2018 heeft de Hoge Raad geoordeeld over de vraag of de Nederlandse Staat aansprakelijk is voor de schade die een persoon lijdt wegens de instandhouding van wetgeving, […]

Meer informatie arrow_forward
Minister komt met regeling voor compensatie van transitievergoedingen

Al jaren zorgt het voor problemen en kritiek: de loondoorbetalingsplicht tijdens ziekte. Daarom kondigde de regering in 2016 maatregelen aan om bepaalde knelpunten voor werkgevers te verminderen. Hierover schreef ik […]

Meer informatie arrow_forward